Celtic Supporters Club in Norway
Brendan Rodgers sluttet på dagen i Celtic!
26.02.2019
Brendan Rodgers valgte i ettermiddag å signere en kontrakt med den engelske Premier League-klubben Leicester City frem til sommeren 2022. Han sluttet på dagen i Celtic og beslutningen kom som en stor overraskelse  og en lite stor skuffelse for de aller fleste supportere. Chris Davies og Kolo Toure blir en del Rodgers´ støtteapparat i Leicester City. Neil Lennon er allerede hentet inn som manager ut sesongen og vil lede laget i morgendagens kamp mot Hearts i Edinburgh. At Rodgers på et eller annet tidspunkt ville forlate Celtic lå i kortene, men at det skjedde nå slo ned som en bombe. Jobben som manager i Leicester City ble ledig på søndag da Claude Puel fikk sparken etter en rekke svake resultater den siste tiden. Rodgers ble raskt nevnt som en av kandidatene til jobben. 

Etter han tok over fra Ronny Deila sommeren 2016 har Rodgers vært en ubetinget suksess. Han har allerede vunnet syv av syv mulige titler i Skottland og var på god vei mot sitt tredje (og Celtics åttende strake) ligamesterskap og på lørdag ventet Hibernian i kvartfinalen i den skotske cupen. Rodgers satte en rekke rekorder i løpet av sin tid som Celtic-manager - syv strake hjemlige titler er nevnt og i tillegg vant Celtic 69 strake kamper på rad i hjemlig liga og cup under hans ledelse. I historiebøkene til Celtic blir Rodgers stående med 169 kamper som manager hvorav 118 av dem (69,8%) endte med seier 25 uavgjort og 26 tap. Målforskjellen var imponerende 377 - 136 (+ 241 mål). 

Lennon som har fortid som både spiller og manager i klubben får med seg John Kennedy som sin assistent og Damien Duff blir ny førstelagstrener. I slutten av januar sluttet Lennon som manager i Hibernian.

CSCN ønsker både Rodgers og Lennon lykke til med sine nye utfordringer. 
CSCN på Facebook

CSCN på Twitter