Comeback for Scott Brown!
11.11.2016
Scott Brown gjorde i kveld et overraskende "comeback" for det skotske lanslaget mot erkerivalen England på Wembley i kveld. Det gikk ikke så bra for skottene som tapte 0-3 og Gordon Strachans menn er nå bortimot hektet av i kampen om å kvalifisere seg til VM i Russland i 2018. For tre måneder siden kunngjorde Brown at han hadde spilt sin siste landskamp, men han valgte altså å gjøre helomvending. Brown var imidlertid ikke kaptein i kveld - det var West Bromwich´veteran Darren Fletcher som hadde den æren. I tillegg til Brown spilte også Craig Gordon, James Forrest og Leigh Griifiths hele kampen for skottene. Kampen var sjansefattig fra begge lag, men England var effektive og scoret på alle sine tre. Skottene hadde to store målsjanser - en i hver omgang og det var henholdsvis Griffiths og Forrest som hadde dem. Spesielt Forrest burde ha redusert til 1-2 like etter pause. Englands mål ble scoret Daniel Sturridge, Adam Lallana og Gary Cahill.