Celtic Supporters Club in Norway
Fryktelig svak kamp av Celtic
20.09.2021
Celtic hadde i går ettermiddag en gylden mulighet til å ta inn på teten i Scottish Premiership da samtlige klubber foran på tabellen avga poeng i helgen. Dessverre så spilte Celtic en av sine absolutt svakeste kamper på lang tid og tapte 0-1 borte mot Livingston. På de seks kampene i Scottish Premiership har Celtic tapte samtlige tre bortekamper(!) og dette er den svakeste ligaåpningen på 23 år. Det mest forurolige var at gårsdagens kamp var fryktelig svak spillemessig! Ange Postecoglou valgte å foreta fire endringer i forhold til laget som startet mot Real Betis i Europa League på torsdag. Det mest overraskende var at Boli Bolingoli fikk muligheten som venstreback.
 
Hjemmelaget Livingston åpnet kampen best og etter 25 minutter satte Andrew Shinnie ballen i nettet bak Joe Hart. Det var et mål av høy klasse og svært lite Celtic kunne ha gjort for å forhindre det. Like etter kunne det ha vært 2-0 til Livingston, men en klasseredning av Hart hindret dette. Problemet for Celtic i går var at laget ikke maktet å utnytte et betydelig overtak i ballbesittelse i form av tellende resultater. Spesielt James McCarthty var svak i går ettermiddag og det var skremmende å se en spiller med nesten 250 kamper i Premier League fremstå så usikker og puslete som i går. Han var overhodet ikke med i spillet og pasningskvaliteten hans var under en hver kritikk.
 
Albian Ajeti ble meget godt pakket inn av Livingstons midtforsvar og ikke utrettet mye. De få mulighetene Celtic skapte tok vertenes gode målvakt Max Stryjek seg av. Den største muligheten hadde Stephen Welsh med en "stupheading" kun noen få minutter etter pause. På kantene sleit både Liel Abada og Jota med kunstgresset i Livingston. Postecoglou gjorde et trippelbytte etter 72 minutter uten at dette hjalp nevneverdig. Mikey Johnston var en innbytterne og fikk sin første kamp denne sesongen.  
 
Denne kampen må Celtic glemme fortest mulig!!! 
 
Celtic (4-3-3): Hart; Juranovic, Carter-Vickers, Welsh (Bitton 72), Bolingoli; Rogic (rogic 72), McCarthy (Soro 72), Turnbull; Abada, Ajeti og Jota Ikke benyttet: Bain, Ralston, Scales og Montgomery Gult kort: Welsh og Bolingoli Tilskuere: ca. 5.000 Celtics beste: Hart
 
 
CSCN på Facebook

CSCN på Twitter