Celtic Supporters Club in Norway
Nok en skuffende kamp!
18.02.2018
Celtic spilte nok en skuffende kamp i ettermiddag! For syvende gang denne seongen spilte Celtic uavgjort i ligaen og det var tredje gang på de siste syv ligakampene at Celtic ikke klarte å score mål. Dette er i sterkt kontrast til den meget gode fjorårssesongen hvor bortimot alt gikk på skinner. Noe av årsaken var nok at Brendan Rodgers gjorde hele syv endringer i forhold til laget som startet mot Zenit på torsdag. Enkelte av spillerne som fikk starte i ettermiddag som eksempelvis Cristian Gamboa og Calvin Miller er ikke gode nok for Celtic rett og slett - selv ikke i mot klubber på nedre halvdel av tabellen  i den hjemlige ligaen. Tom Rogic startet sin første kamp siden begynnelsen av desember og det var helt tydelig at australieneren manglet kamptrening. Kaptein Scott Brown måtte stå over ettermiddagens kamp grunnet for mange gule kort og i hans fravær var det Callum McGregor som fikk æren av å ha det gule båndet rundt armen.

Kristoffer Ajer hadde Celtics beste målsjanse innlednigsvis på en god "heading". Charly Musonda slo en presis ball inn i feltet på et frispark og nordmannen var sterkest i hodeduellen. Dessverre for Celtic så fikk målvakt Alan Mannus en hånd på ballen. Odsonne Edouard hadde en god mulighet på et frispark midtveis i omgangen. Nærmere kom ikke Celtic og mye av det kreative spillet mot Zenit var totalt fraværende i dag. To minutter etter pause kom Edouard nærmere, men skuddet ble blokkert av Mannus. Denne gangen var det Scott Sinclair som stod for fremspillet. I løpet av 2.omgang misbrukte Musonda to gode muligheter. Sinclair hadde også en god mulighet. Felles for alle tre var avslutningene ikke var presise nok og Mannus var med på notene. Helt på tampen av kampen spilte innbytter Kieran Tierney fri Sinclair, men ingen maktet å møte engelskmannens presise innlegg. Dette var en frustrende kamp av Celtic - og dessverre var det ikke første gangen denne sesongen!

I går tapte Aberdeen 0-2 for Hibernian og med et poeng i ettermiddag leder nå Celtic med ni poeng foran Rangers (som vant 5-3 borte mot Hamilton tidligere i ettermiddag). Foreløpig er ikke Celtic truet i Scottish Premiership, men luken bakover trenger ikke å bli mindre! Nå venter en vanskelig bortekamp i Russland på torsdag og forhåpentligvis makter Celtic å mobilisere nok en gang!

Celtic (4-1-2-3): de Vries; Gamboa, Hendry, Ajer, Miller (Tierney 79);Kouassi; Rogic (Forrest 61), McGregor; Musonda, Edouard (Dembele 74) og Sinclair Ikke benyttet: Bain, Ralston, Simunovic og McInroy Gult kort: Ingen Tilskuere: ca. 57.000 Celtics beste: Ajer


 


CSCN på Facebook

CSCN på Twitter