Celtic Supporters Club in Norway
Vil du være med på Supportercupen 2017?
05.02.2017
Tradisjonen tro arrangerer Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) sin årlige supportercup første helgen i juni. Datoen er lørdag 3. juni og CSCN er påmeldt med ett lag. Stedet er Skeids hjemmebane Nordre Åsen Kunstgress på Kjelsås i Oslo.

CSCN har lang tradisjon fra supportercupen, men de to siste årene har vi dessverre ikke klart å stille lag. Det viktigste er å få på plass en person til å være lagleder. Oppgaven består av å kontakte aktuelle spillere i forkant og lede laget under arrangementet.

På Nordre Åsen er det to kunstgressbaner som vil bli benyttet. Det spilles syvmannsfotball inkludert en målvakt og hvert lag kan benytte inntil 15 spillere. Kampene er på 20 minutter. Alle som deltar på supportercupen må være medlem av CSCN. Trekningen av puljene vil skje i begynnelsen av mars.

Styret i CSCN håper det finnes noen ildsjeler blant medlemmenne som kan påta seg oppgaven å være lagleder eller som ønsker å spille. Dersom du er interessert i å være med å reprentere CSCN i årets supportercup - ta kontakt med Harald Harsson på mobil 906 12 490 eller leder@cscn.no.


Pulljene er nå trukket og Celtic møter Arsenal 1, Chelsea 2 og Manchester United 1. Se hele spilleplanen her: http://www.supporterunionen.no/index.php/component/k2/item/183-supportercupen-2017-puljeoppsett-og-spilleplan
CSCN på Facebook

CSCN på Twitter