Celtic Supporters Club in Norway
Best for tredje sesong på rad
30.04.2018
Kieran Tierney har vært en av de største talentene i Celtic de siste sesongene. I går kveld mottok han det synlige bevis da han ble kårets til "årets unge spiller" for tredje sesong på rad. Det er den skotske spillerforeningen (PFA) som står bak kåringen og dette er utvilsomt den mest prestisjetunge kåringen å vinne. Tierney er den første spiller som er blitt kåret til "årets unge spiller" tre sesonger på rad i Skottland. 

Scott Brown ble kåret til "årets spiller" av sine kollegaer i skotsk fotball. Han ble dermed den første Celtic-spiller siden Henrik Larsson til vinne prisen to ganger. Forrige gang kapteinen fikk denne prisen var for sesongen 2008/09. James Forrest var blant de fire nominerte sammen med Hibernians meget gode midtbanespiller John McGinn og veteranspissen Kris Boyd som har fått en ny vår i Kilmarnock. 

Brendan Rodgers var en fire nominerte til "årets manager" sammen med Neil Lennon (Hibernian) og Steve Clarke (Kilmarnock). Det var imidlertid den heller ukjente Jack Ross fra St Mirren som fikk flest stemmer. Ross har ført Paisley-klubben tilbake til Scottish Premiership på en overbevisende måte. 

CSCN på Facebook

CSCN på Twitter