Celtic Supporters Club in Norway

Butikk

CSCN har gjennom mange år fått produsert egne supporterartikler med vår egen logo. Vi har bestrebet oss på å utvikle produkter av god kvalitet til fornuftige (supportervennlige) priser. Foran 2017/18 sesongen har CSCN satset på tre produkter; et nytt design på piquetrøyer, hettegenser og pins.
 
Piquetrøyer:
Etter ønske fra våre medlemmer har CSCN valgt å gå for en piquetrøye med litt mer stil - og som gjerne kan brukes i andre sammenhenger enn bare på Celtic pub. Piquetrøyen finnes i to utgaver; i sort og i hvitt. Den sorte modellen har har hvite kontrastriper på skulderpartiet og ned langs siden, mens den hvite er mosatt (med sorte kontrastriper). Trøyene er av høy kvalitet (kjemmet bomull i hele 220 g/m2) av maerket New Wave. Den sorte modellen finnes i størrelsene M, L, XL og XXL, og den hvite i L og XL. Størrelsene er "normale". Piquetrøyene koster kr. 350,- inkludert postforsendelse.

Hettegenser:
Hettegenseren er i mørk grønn med beige søm. Den er påsydd CSCNs logo på venstre side av brystet - tilsvarende på piquetrøyene. Vi har kun størrelsene XL og XXL igjen på lager. Den er litt liten i størrelsen, så om du er i tvil bør du kjøpe den i en større størrelse enn du vanligvis pleier å bruke. Dette er et produkt av meget høy kvalitet, og koster kr. 420,- inkludert porto og forsendelse.
 
Tidligere utgaver av medlemsbladet:
Vi har noen tidligere utgaver av medlemsbladet, News From Paradise, som selges for kr. 25,- inkludert postforsendelse. Kontakt Harald Harsson for hvilke utgaver vi har restopplag av.

Pins:
Nytt opplag av pinsen med CSCNs logo på er blitt trykket opp. Den koster kun kr. 40,- inkludet postforsendelse. Bestiller du flere pins på en agng, vil de to første koste kr. 40,- og resten kr. 30,- pr. stk. Du kan også kjøpe pinsen i forbindelse med TV sendte kamper på Oslo Sportsbar. Da vil pinsen koste kr. 30,- siden det er direkte kjøp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bestilling og betaling:
Harald Harsson er CSCNs ansvarlig for supporterartikler. Han kan kontaktes på mobil: 906 12 490 eller (fortrinnsvis) på harald@cscn.no. Betaling skjer enklest til CSCN bankkonto: 9380 05 31177.
 
 
CSCN på Facebook

CSCN på Twitter