Bare nesten for Celtics damelag
10.09.2023
Celtics damelag spilte kvalifisering til Champions League i Oslo forrige uke. Det var et gruppespill med fire klubber hvorav kun det beste gikk videre til neste kvalifiseringsrunde. Celtic slo danske Brøndby 1-0 på onsdag etter mål av kapteinen Kelly Clark. I går var det klart for en dramatisk finale mot Vålerenga. Det norske lagget tok ledelsen etter kun fire minutters spill, men Celtic utlignet fem minutter seinere ved toppscorer Katherine Loferski. Celtic var det beste laget i en målløs 2. omgang. Dermed var det klart for ekstraomganger. Med fire minutter igjen å spille av 2. ekstraomgang sendte Jennifer Smith Celtic opp i en fortjent ledelse. Dessverre for Celtic utlignet Vålerenga på straffespark på overtid av 2. ekstraomgang. Vålerenga trakk det lengste strået i den påfølgende straffesparkkonkurransen og vant 11 -10. Celtics meget gode målvakt Kelsey  Daugherty var dessverre den som misset på det avgjørende straffesparket. Det var litt over 100 Celtic-supportere på plass på Intility Arena i Oslo hvorav ca. 15 fra den norske supporterklubben og god stemning på tribunen.