Celtic Supporters Club in Norway
Bli med CSCN på medlemstur til Glasgow i april!
28.07.2022
Celtic Supporters Club Norway (CSCN) arrangerer medlemstur til Glasgow i april 2023. Det er hjemmekampen mot Motherwell som står på programmet. Kampen er terminfestet lørdag 22. april 2023 kl. 16:00  og er den siste hjemmekampen før sluttspillet. Det er alltid en viss mulighet for at kampen kan bli flyttet til søndag eller fredag (selv om fredagskamper er ganske uvanlig i Skottland). 

Turen går i utgangspunktet fra fredag til mandag og deltagerne må bestille fly selv. Norwegian fra Oslo til Edinburgh vil sannsynligvis være det beste alternativet. Selskapet flyr direkte fra 09:40 fra Gardermoen fredag 21. april. Retur fra Edinburgh direkte mandag 24. april 11:10. Flytiden er 1,5 timer. 

CSCN satser på å finne et hotell sentralt i Glasgow til en fornuftig pris hvor alle kan bo samlet. Hotell er blitt dyrere i Glasgow den siste tiden og man må nok regne med et sted rundt NOK 600 - 700 pr natt i dobbeltrom. Den største utfordringen er billetter til kampen, men CSCN har gode kontakter og hjelpere så vi skal klare å skaffe nok selv om alle høyest sannsynlig ikke kan få sitte samlet.  Derfor må vi ha en bindende påmelding med siste frist 31. desember 2022. Påmelding til CSCN v/Bent Uvaag Johansen. 

Kontaktperson: Bent Uvaag Johansen (bentuj@icloud.com/905 60 483)
CSCN på Facebook

CSCN på Twitter