Celtic Supporters Club in Norway
Celtic sikret "The Double"
26.05.2024
Celtic vant i går sin 42. skotske cupfinale og dermed "The Double". Det var den første finalen sin 2002 hvor erkerival Rangers var motstander. Brendan Rodgers valgte å starte med de samme elleve spillerne som i forrige ligakamp mot St Mirren for en uke siden. Kampen var en av de svakeste byderbiene på lenge og ingen av lagene skapte spesielt mange målsjanser. Til slutt var det Adam Idahs mål i det 90. minutt som sikret Celtic seieren på Hampden Park. 
 
Etter en målløs og heller svak 1. omgang, satte Rangers ballen i nettet etter 60 spilte minutter ved innbytter Addallah Sima. Målet ble annullert for angrep på  Joe Hart. Dommer Nick Walsh ble VAR bedt om å se på skjermen og gjorde det riktige ved å annullere. Rangers fikk blod på tann og var det beste laget den siste halvtimen. Det ble innbytternes ettermiddag for Celtic. Mot spillets gang fyrte Paolo Bernardo av et godt skudd som Rangers' målvakt Jack Butland måtte gi en retur på. Nevnte Idah var påpasselig fremme og satte inn returen fra kloss hold. 
 
Celtic (4-3-3): Hart; Johnston, Carter-Vickers, Scales, Taylor; O'Riley, McGregor, Hatate (Bernardo 78); Forrest (Kühn 71), Kyogo (Idah 62) og Maeda Ikke benyttet: Bain, Ralston, Nawrocki, Welsh, Iwata og Palma Gult kort: McGregor, Hart, Idah, Forrest, Taylor, Kühn og Maeda Celtics beste: McGregor Tilskuere: 48.556
 
 
 
CSCN på Facebook

CSCN på Twitter