Celtics unggutter slo Wednesday
07.07.2021
Celtic spilte i ettermiddag sin første av tre sesongoppkjøringskamper i løpet av klubbens treningsopphold i Newport i Wales. Ettermiddagens motstander var Sheffield Wednesday. Ange Postecoglou ga flere av Celtics juniorer muligheten i kampen som endte med seirer 3-1. En av dem var Leo Hjelde som spilte 2. omgang i midtforsvaret og klarte seg meget bra. Det samme gjorde banens bestemann Owen Moffat på midtbanen. Liam Shaw spilte 1. omgang mot sine tidligere lagkamerater og gjorde også et godt inntrykk. Celtics mål ble scoret av Albian Ajeti, nevnte Moffat og Odsonne Edouard. Postecoglou valgte å bytte ut nesten hele laget i pausen. Kun midtstopper Dane Murray spilte hele kampen. Spilleformasjonen var 4-5-1. Neste sesongoppkjøringskamp er mot Charlton Athletic lørdag 10. juli kl. 16:00.

Celtic (1. omgang): Barkas; Ralston, Welsh, Murray, Montgomery; Soro, Shaw, McInroy, Moffat, Henderson; Ajeti
Celtic (2. omgang): Bain; O'Connor, Murray, Hjelde, McPherson; Connell, Otoo, Robertson, Afolabi, Coffey; Edouard