En god omgang av Celtic
11.07.2021
Celtic vant i går sin andre sesongoppkjøringskamp da Charlton Athletic ble beseiret 2-1. Begge Celtics mål kom før pause ved Demeble og Ajeti. Det var også i 1. omgang at Celtic var desidert best og Ange Postecoglou mønstret et sterkt lag med EM-spillerne Greg Taylor, David Turnbull og kaptein Callum McGregor på banen. Som i den første kampen mot Sheffield Wednesday, valgte Postecoglou å bytte nesten hele laget ved pause og kun Adam Montgomery spilte samtlige 90 minutter. Montgomery spilte en meget god kamp og minner mye om Kieran Tierney. Celtics neste kamp spilles mot Bristol City på onsdag 14. juli kl. 20:45. Det vil sannsynligvis bli en langt tøffere motstander da Bristol City spiller i Championship, mens både Sheffield Wednesday og Charlton Athletic befinner seg i League One.

Celtic (1. omgang): Barkas; Ralston, Bitton, Welsh, Taylor; Dembele, Soro, McGregor, Turnbull, Montgomery; Ajeti

Celtic (2. omgang): Bain; Urhoghide, Hjelde, Murray, Montgomery; Christie, Ntcham, Shaw, Henderson, Johnston; Edouard