Involvert i Skottlands triumf
13.11.2020
Flere Celtic-spillere var sterkt involvert da Skottland noe sensasjonelt kvalifiserte seg til neste års EM-sluttspill. Skottene vant 5-4 på straffespark etter at kampen mot favoritten Serbia endte 1-1 etter ekstraomganger. Ryan Christie ga Celtic ledelsen i Beograd i går kveld etter 52 minutter. Lagkamerat Callum McGregor var nest sist på ballen. Hjemmelaget utlignet i det 90. minutt. Etter to målløse ekstraomganger var det duket for straffesparkkonkurranse. Innbytter Leigh Griffiths satte inn skottenes første og McGregor var også en av aktørene. Tidligere Celtic-målvakt (nå i Derby County) ble den store helten da han reddet det serbernes siste straffespark fra stjernespilleren Aleksandar Mitrovic.