Klart bedre enn Wolverhampton
30.07.2023
Celtic var klart bedre enn Premier League klubben Wolverhampton i Dublin i går ettermiddag. Kampen endte 1-1, men Celtic produserte tilstrekkelig med målsjanser til å vinne med minimum tre mål. Med unntak av forsvaret så stile Brendan Rodgers med sitt beste lag. Allerede etter seks minutter satte Kyogo ballen i nettet. Spesielt i 1. omgang var Celtic gode. Wolverhampton utlignet med et straffespark fem minutter før slutt. Straffesparket var av det "billige" slaget da Matt Doherty falt lett. Det ble en skikkelig folkefest på Aviva Stadium i den irske hovedstaden.

Celtic (4-3-3): Hart; Iwata, Welsh (McPherson 67), Scales, Taylor; McGregor, O'Riley (Kwon 60), Hatate (Holm 70); Abada (Haksabanovic 70), Kyogo (Yang 60) og Maeada (Yang 60). Ikke benyttet: Bain, Siegriest, Lawal, Bernabei, Turnbull og Forrest