Seier i Forrest' testimonial
02.08.2023
Celtic slo Atletico Bilbao 3-2 i James Forrest' testimonial i Glasgow i går kveld. Forrest ble hedret etter 13 sesonger på Celtics A-lag og kun legende Bobby Lennox og Billy McNeill har vunnet flere troféer enn gårsdagens hovedperson. Brendan Rodgers startet med sitt antatt beste mannskap og valgte å bytte hele laget bortsett fra Forrest i pausen. Gledelig var det at Carter-Vickers var tilbake på banen etter kneoperasjoen i våres og dannet midtforsvaret i 1. omgang sammen med nykommeren Maik Nawrocki. Gjestene gikk opp i ledelsen etter 90 sekunders spille etter Reo Hatate horrible tversoverpasning. Celtic lå under 1-2 til pause, men de antatt nest beste med blant annet Odin Thiago Holm på midtbanen snudde kampen i 2. omgang. Celtics mål ble scoret av Hatate, Alexandro Bernabei og David Turnbull.

Celtic (4-3-3): Siegrist (Bain 46); Tomoki (Ralston 46), Carter-Vickers (Starfelt 46), Nawrocki (Scales 46), Taylor (Bernabei 46); Kwon (Holm 46), McGregor (Turnbull 46), Hatate (O'Riley); Forrest (Abada 69), Kyogo (Og 46) og Maeda (Yang 46) Ikke benyttet: Hart, Welsh, McPherson, Kelly og Haksabanoovic.