Uavgjort i siste treningskamp
02.07.2019
Celtic spilte i kveld 0-0 mot den sveitsiske toppklubben. Dette var den tredje kampen under Celtics treningsleir i Østerrike. I kveld stilte Neil Lennon med sitt antatt beste mannskap, mens han i de to foregående har latt mange spillere få muligheten. Jozo Simunovic fikk direkte rødt kort og Celtic måtte spille de siste 20 minuttene av 2. omgang med en spiller mindre. Den første kampen forrige onsdag mot Pinkafeld endte 6-1 til Celtic etter mål av Griffiths, Johnston 2, Henderson, Oko-Flex og Aitchison. På lørdag vant Celtic 2-1 over Wiener og da utlignet Griffiths før Bayo avgjorde kampen fire minutter før full tid.

Om nøyaktig en uke venter en vanskelig bortekamp mot Sarajevo i første kvalifiseringsrunde til gruppespillet i Champions League.