Celtic Supporters Club in Norway
Vil du spille Supportercupen for CSC Norway?
06.05.2019
Lørdag 1. juni 2019 arrangeres Supportercupen. Det er som vanlig Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) som står bak dette arrangementet. CSCN har lang tradisjoner i Supportercupen og fortsatt på 6.plass på maratontabellen for arrangementet som startet så tidlig som i 1991. 

Kampene spilles på Skeids anlegg Nordre Åsen kunstgress. Det er moderne garderober med dusj på anlegget og også mulighet til å få kjøpt seg mat. Helsepersonell vil være til stede hvis skaden er ute. Adressen er Kjelsåsveien 9 og det er lett å komme seg dit da trikkene 13 og 17 stopper på Grefsen stasjon, mens 11 og 12 stopper på Disen. Begge stasjonene er kun få minutters gange fra Nordre Åsen. Fra Jernbanetorget tar trikken ca. 25 minutter inkludert gange. Nærmeste t-banestasjon er Storo og derfra tar det ca. 10 minutter å gå til Nordre Åsen.
 
CSCN er trukket i gruppe B sammen med Swansea, Chelsea 2 og Nottingham. Spilletidspunktene er som følger:
  • 10:15: Celtic - Swansea
  • 12:20: Celtic - Chelsea 2
  • 14:00: Celtic - Nottingham
De to beste lagene i hver gruppe går videre til åttendelsfinalene som spilles henholdsvis 15:00 og 15:30
 
Har du lyst til å være med å spille for CSCN; kontakt lagleder Seamus McKenna på mobil:  992 74 801. Alle kampene er 20 minutter og det spilles syvmannsfotball med en målvakt og seks utespillere. CSCN har et eget draktsett med trøyer og bukser til 11 spillere. Supportercupen er et alkoholfritt arrangement og alle spillerne må være medlem av CSCN. 
 
Les mer om arrangementet på SBFs hjemmeside: www.supporterunionen.no
CSCN på Facebook

CSCN på Twitter