Celtic Supporters Club in Norway
Vil du spille Supportercupen for CSC Norway?
22.03.2020
Lørdag 6. juni 2019 arrangeres Supportercupen. Det er som vanlig Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) som står bak dette arrangementet. CSCN har lange tradisjoner i Supportercupen og fortsatt på 6.plass på maratontabellen for arrangementet som startet så tidlig som i 1991. 

Kampene spilles på Snarøya SKs anlegg Hundsund kunstgress. Det er moderne garderober med dusj på anlegget og også mulighet til å få kjøpt seg mat. Helsepersonell vil være til stede hvis skaden er ute. Adressen er Snarøyveien 83, 1367 Snarøya og det er lett å komme seg dit da buss 31 stopper på Langoddveien like ved anlegget. Buss 31 går hvert tiende minutt fra Jernbanetorget og reisetiden er 28 minutter. Det er også gode parkeringsmuligheter.
 
CSCN er trukket i gruppe E sammen med Chelsea 2, Portsmouth og Wycombe Wanderers. Spilletidspunktene er som følger:
  • 09:50: Celtic - Portsmouth
  • 11:05: Celtic - Wycombe Wanderers
  • 13:35: Celtic - Chelsea 2
Vinneren og syv beste toerne går videre til åttendelsfinalene som spilles henholdsvis 15:00 og 15:30
 
Har du lyst til å være med å spille for CSCN; kontakt lagleder Seamus McKenna på mobil:  992 74 801. Alle kampene er 20 minutter og det spilles syvmannsfotball med en målvakt og seks utespillere. CSCN har et eget draktsett med trøyer og bukser til 11 spillere. Supportercupen er et alkoholfritt arrangement og alle spillerne må være medlem av CSCN. 
 

PS! Det er en viss sannsynlighet for at Supportercupen blir avlyst grunnet Koronaviruset. En endelig avgjørelse blir tatt i slutten av april
CSCN på Facebook

CSCN på Twitter